vrijdag 25 november 2016

Bord welkom sint en piet

Voor Sinterklaas ook wat dingen gemaakt voor Tante Marijke maar natuurlijk ook voor onze eigen huiskamer. Zoals bijvoorbeeld dit bordje met Welkom Sint en Piet.


Plank steigerhout ongeveer 14,5 bij 25 cm en bijna 3 cm dik waardoor hij rechtop blijft staan.

7,50 per stuk excl. verzenden

De sticker is ook los verkrijgbaar.
Ongeveer 6 cm hoog voor 3,- incl verzenden of groot formaat ongeveer 10 cm hoog voor 4,50 incl verzenden.

Ook leuk als sticker op je muur, raam of deur!
Leverbaar in zwart en wit


Bestellen kan via tantemarijke@hotmail.com
Of kijk een rond op mijn Facebook pagina en stuur me daar een berichtje.

Halloween

Ik loop weer goed achter met m'n blog...

Zo druk met m'n bestellingen dat ik amper toe kom aan nieuwe ontwerpen... Vanaf komende maand ga ik ook nog 4 ipv 3 dagen werken tijdelijk dus ben heel benieuwd hoeveel vrije tijd er dan nog over gaat blijven... Of toch maar een huishoudster gaan zoeken...

Dit zijn nog wat dingen die ik voor Halloween heb gemaakt. In Deurne bij het kantoor van mijn ouders wordt dit altijd uitgebreid gevierd. Elk jaar doen er meer enthousiaste ondernemers mee en het wordt echt steeds uitbundiger. We hebben dus ook weer flink versierd!

Plexiglas platen met grote Halloween stickers waar mensen savonds een foto mee mochten maken om zo een dinerbon te winnen!

De grote garagedeur hadden we helemaal volgeplakt met spinnen van groot tot klein...

Naast snoepjes konden de kinderen ook kiezen voor een mandarijntje met een eng gezichtje erop. De mandarijntjes vliegen elk jaar de deur uit. Een welkome afwisseling naast al dat snoepgoed!

Samen met het gezin van m'n zus gaan wij elk jaar ook even een rondje door het dorp maken. Voor mijn eigen kindjes dus maar even een emmertje gemaakt zodat ze de snoepjes ergens in kunnen stoppen en dus niet alles in 1 keer opeten...

Groetjes, Marijke

Regenlaarsjes

Voor een klant onlangs regenlaarsjes mogen bedrukken voor een kindje wat later veel op de manege zal komen.
Ik hoop dat het deze keer wel blijft zitten... Nu niet al te fijne lijntjes gemaakt en het kindje is pas net geboren dus de vinyl heeft nog een lange tijd om zich goed te gaan hechten!


Groetjes,
Marijke

Kaart pip

Een neef van mijn vriend heeft onlangs met zijn gezin een kindje geadopteerd. Een geboortekaartje vond ik niet zo toepasselijk. Vandaar dat ik zelf even een kaartje heb gemaakt met welkom, de kleuren van de Nederlandse vlag en heel veel hartjes voor de liefde die ze hier mag gaan ontvangen.


Groetjes,
Marijke