vrijdag 27 januari 2012

Een vlaggenlijn

Ik heb voor de kleine meid ook nog een vlaggenlijntje met haar naam gemaakt. 13 kleine vlaggetjes aangezien ze op vrijdag de 13de is geboren.

Merk nu dat het toch wel makkelijk is vort een hele stappel verschillende stofjes in huis te hebben, daardoor hoefde ik voor deze slinger ook niet naar de winkel. Doordat de vlaggetjes niet zo heel groot zijn heb je altijd wel wat restlapjes liggen waar je de vlaggetjes uit kunt halen.




Groetjes,
Marijke

zondag 22 januari 2012

Surprise

Het is alweer even geleden, maar tussen sinterklaas en kerst hebben we met vrienden surprises gemaakt. Evert en ik hebben samen een openhaard gemaakt met 2 kerstsokken er aan. Op hun verlanglijstje staan romantiek en blond maar we zijn zelfs blij met een paar sokken. Hij houdt heel erg van stoken, zij is gek van blond en tja met de sokken moest toch ook iets gebeuren.
En dus maakte Evert een open haard en heb ik er een paar sokken bijgemaakt met daarop 2 poppetjes van blond die ik een beetje bewerkt had en daarna op stof gestreken.





De open haard hebben ze met oud en nieuw echt aangestoken en hij brande prima!

Groetjes
Marijke

woensdag 18 januari 2012

Een babymutsje

Voor de baby van een vriendin had ik zaterdag nog even een mutsje versierd. Haar naam erop gemaakt met strijkvelours. Het mutsje is nog wel veel te groot omdat ze 2 weken te vroeg geboren is en maar ruim 5 pond woog, maar het stond haar wel ongelooflijk schattig!



 Groetjes,
Marijke

zondag 15 januari 2012

Tante Marijke...

Tja wat ga ik met die naam doen... Want ik ben nu al een hele tijd niet meer op m'n blog geweest, dat heeft een rede. In juli verwachten wij namelijk ons eerste kindje, ik ben zwanger!
Het gaat tot nu toe allemaal helemaal super, ik ben alleen zo On-ge-loof-lijk moeeeeeeeeeeee. De laatste 1 a 2 weken gaat het gelukkig wel al een stuk beter dus hopelijk heb ik m'n energie inderdaad terug gevonden. Ik heb dan ook de laatste tijd heel weinig zitten naaien en als ik al iets gedaan had ik gewoon niet de puf het hier neer te zetten!

Op naailes heb ik onlangs wel een soort bont giletje gemaakt, wat mooi boven m'n buik uit komt dus nu echt ideaal is. Want ik ben nu ruim 15 weken maar heb al best een buikje. Al vrij snel paste ik m'n eigen broeken al niet meer. Dus toch tijd dat ik wat meer puf heb en ik nog meer leuke dingen kan naaien. Deze foto's zijn met kerst gemaakt.



Afgelopen weekend had ik gelukkig ook wat meer energie dus weer lekker achter m'n naaimachine gezeten. Vriendinnetje heeft vrijdag een dochtertje gekregen dus daar heb ik ever lekker voor zitten knutselen, dit zal ik jullie binnenkort eens laten zien.

Hopelijk kan ik jullie de komende tijd dus lekker veel babyspulletjes laten zien... En ook nog wat dingetjes voor in huis want in huis zijn we nu ook de laatste dingen aan het afwerken.

Groetjes
Marijke