zondag 30 oktober 2011

Taarten!!

Van mijn verjaardag heb ik van Evert een nieuwe mixer gekregen met beslag kom en standaard waar ik hem in kan zetten. Deze was vrijdag binnen gekomen dus Evert vond dat ik 'm vandaag maar eens moest gaan testen! Hij gin fietsen dus voor mij mooi de tijd om de hele ochtend in de keuken te staan. Ik wilde 2 kleine boltaartjes maken in de kleine schaaltjes van de ikea, alleen maakte ik iets te veel beslag en werden 't uiteindelijk 3 taartjes, ook nog eentje uit een mini springvorm.

Toen de biscuit was afgekoeld kon ik hem gaan vullen en afsmeren. Ik heb de taart gevuld met monchou met slagroom en kersenjam, afgesmeerd met botercreme. Jammie!

Vervolgens versierd met fondant en marsepijn. Ik had pas in China via Buyincoins.com allerlei uitstekerstjes besteld dus die kon ik ook mooi testen. Zien er echt 100% hetzelfde uit als de uitstekertjes van bijv. de leukstetaarten.nl alleen dan veeeeeeeel goedkoper.  Vandaag dus getest en ze werken echt super!

Voor de eerst thuis zelf gemaakte taartjes zijn ze best leuk geworden, een beetje scheef en de rand onderaan vind ik nog lastig om die mooi af te werken...En hij smaakt echt heerlijk! Alleen beetje veel taart dus morgen maar eentje mee naar m'n werk, geloof dat m'n collega's dat niet zo heel erg zullen vinden!

Groetjes,

Marijke
Geen opmerkingen:

Een reactie posten