donderdag 21 juli 2016

Lars 4 jaar

Begin juli werd Lars weer een jaartje ouder! 4 jaar alweer... Na de zomervakantie mag hij eindelijk naar de basisschool, hij kijkt er al zo lang naar uit, nu is ie 4 en moet ik nog 2 maanden wachten... Gelukkig is ie afgelopen maandag al keertje gaan kennismaken met z'n juffen, nu wil ie helemaal dat de zomervakantie snel voorbij is!! Haha

Voor zijn verjaardag ben ik natuurlijk weer druk aan de slag gegaan. Dit keer niet zelf kleren genaaid maar m'n Cameo aan de slag gezet. Ik zag een tijd terug van die leuke zwart witte shirtjes, dus die liet ik aan Lars zien of hij dat leuk vond voor z'n verjaardag. Hij reageerde heel enthousiast, je en dan op een groen shirtje he mama. Ow... Nouja dan maar op jacht naar een gaaf groen shirt. Gebruik meestal shirtjes van de Hema maar die vond ik qua kleur groen niet zo mooi. Uiteindelijk een fel groen shirt gevonden bij H&M, helaas is de kleur echt niet op de foto te krijgen....

Als traktatie bedrukte we de bootjes met de namen van de kindjes uit zijn groep. Wij hadden de bootjes ook mee gehad op vakantie en daar hebben de kindjes er super veel mee gespeeld dus leek me wel een leuke zomerse traktatie. Samen met Lars gevuld met heerlijk zomerfruit. Ik was erbij toen hij z'n feestje mocht vieren, was super leuk om hem zo te zien genieten!

Ook het huis moest natuurlijk weer aangekleed worden. Op de tuindeuren maakte ik van vinyl dezelfde tekst als op z'n shirt. Nog wat ballonnen op de ramen en op de voordeur een grote taart met ijlen zodat iedereen weet dat ze bij t goede adres zijn en niet door de voordeur hoeven te komen!


Het was een heel geslaagd feestje, echt leuk om te zien hoe ze als ze 4 zijn echt dingen beseffen en enorm kunnen toeleven naar hun verjaardag en daar ook al echt eigen ideeën over hebben!

Groetjes,
Marijke

Geen opmerkingen:

Een reactie posten