dinsdag 2 augustus 2016

Een nichtje er bij!!

Vorige week zijn we weer oom en tante geworden, en natuurlijk grote neef en nicht van een klein meisje met de naam Aukje.

Al een hele tijd terug kreeg ik het idee om een koffertje te bestickeren met een plaatje van het geboorte kaartje en haar naam. Maar het was natuurlijk afwachten hoe het kaartje er uit zou gaan zien.

Toen ik donderdags nog geen kaartje had besloot ik toch maar iets anders te gaan verzinnen. Donderdagavond gingen wij nog even knuffelen en kregen toen het kaartje mee naar huis.
Toen we de envelop open maakte wist ik meteen dat het toch een koffertje moest worden, als er een kaartje perfect voor was was het deze wel.

Zaterdags gingen we met de kids op kraamvisite en dan wilde ik het kado meenemen. Het werd dus wel wat kortdag! Op vrijdag even wat berichtjes gestuurd en gebeld voor een koffertje.
Bij een heel leuk maar klein speelgoed, snoep en snuisterijen winkeltje in Uden hadden ze allerlei speelgoed koffertjes. Ze had heeeeel veel bedrukte, en 1 effen kleur. Dat was deze! Alsof het zo moest zijn!

Dus zaterdagmorgen konden wij, met koffertje, en twee heel nieuwsgierige kids op kraamvisite.

Het koffertje werd oa gevuld met een vlaggenlijn, slabbertje en bellenblaas voor de grote zus.

Het bloemetje met haar naam gaf ik al toen we in het ziekenhuis heel snel even gingen spieken.

De kaart met naam had de postbode al langs gebracht!


Groetjes,
Marijke
Geen opmerkingen:

Een reactie posten