zaterdag 21 mei 2011

Rokje

Wat is met dit weer heerlijker om te dragen dan een rokje of jurkje? Niks toch? Juist!
Daarom kun je makkelijk zittende rokjes of jurkjes dan ook nooit genoeg hebben is mijn mening.

Ik had pas een heerlijk en simpel rokje gekocht, had nog een tricot stofje liggen, dus 1+1=2. Onlangs had ik een uurtje over, dus bestaande rokje erbij gepakt. Even wat meten en tekenen. Stofje aftekenen en knippen maar! Naaimachine en locker erbij en een uurtje later was ie al klaar! De volgende dag heb ik'm al gedragen! Als ik dan achter m'n locker zit vraag ik me met zoiets echt af hoe ik ooit zonder gekunnen heb!

Alleen foto's nemen duurt vaak wat langer! Ondanks dat 't toch vort lang licht is lukt 't me zelden om met mooi licht foto's te maken... Of ik ben te laat thuis en of ik ben alweer andere dingen gaan doen en vergeet om een foto te maken!

Binnenkort wel even bij iemand langs voor wat uitleg over m'n locker. Het is namelijk een 4-draads locker, maar 3-draads locken gaat nog wel mooi, maar 4-draads geeft heel erge lussen. Dus waarschijnlijk doe ik toch iets verkeerd met inrijgen ofzo... Maar toch wel erg netjes en makkelijk afwerken met zo'n locker.

Groetjes
Marijke

1 opmerking:

  1. Een locker is inderdaad heerlijk. Lekker snel en netjes afgewerkt. Je rokje is leuk geworden. Fijn met dit zonnige weer.
    Fijn weekend en groetjes, Nicole

    BeantwoordenVerwijderen