donderdag 22 maart 2012

Zwangerschapsrokje

Ik baal er echt een beetje van hoe ik m'n blog toch in de steek laat... Andere blogs lezen doe ik nog regelmatig maar het komt er gewoon niet van om berichtjes te plaatsen of eigenlijk vooral om foto's te maken en die ook nog eens online te zetten.

Want frotten en friemelen doe ik de laatste genoeg! De zwangerschap gaat dan ook heel erg goed en ik voel me echt super!! Ik zit vol met ideeen en die ideeen breng ik zelfs tot echte dingetjes!

Begin december begon ik op naailes aan een rokje, met buikband. Mijn buik zet al van begin af aan behoorlijk uit, dus kleren met een buikband zitten gewoon het lekkerste. Ik wilde met kerst graag nieuwe kleren aan dus begon ik fanatiek aan een rokje.
Het was op naailes al een heel eind klaar. De dag voor kerst wilde ik het graag af maken.
Er hoefde alleen nog een zoom in onderin maar ik besloot het toch maar eens even te passen. Het zakte spontaan van m'n kont af... Nu was ik door de zwangerschap wel afgevallen en zijn vooral m'n benen een stuk dunner geworden, zoveel scheelde het nu ook weer niet. Ik smeet het rokje in een hoek, dat werd niks meer voor kerst...

Maar toch eigenlijk zonde van het rokje vonden ze op naailes. Dus weken geleden het rokje maar weer losgehaald en meegenomen naar naailes. Van de buikband moest aan beide zijde bovenin 5 centimeter af, rondom dus 20 centimeter en bij m'n heupen ook in totaal 8 centimeter dus niet gek dat ie afzakte!

De buikband zat dus inmiddels helemaal goed en afgelopen weekend heb ik ook de rest van het rokje op maat gemaakt en in elkaar gezet. M'n eerste zwangerschapsrokje is dus een feit! Ik vind hem heel leuk geworden en hij zit ook heel lekker!


Nu ik dus een goed passende buikband heb gaan er denk ik nog wel meer volgen. Al merk ik wel dat er niet perse een buikband aan hoef te zitten, want tricot rokjes rekken gewoon heerlijk mee en zitten dus heerlijk! Een aangezien ik leuke zwangerschapskleren echt een ramp vind... Broeken lukt nog wel, maar truitjes in een beetje hippe kleuren zonder schreeuwerige teksten, ik kan ze niet echt vinden... Dus dan maar zelf wat kleren maken!
Ben nu ook nog bezig aan een ballonrokje, alleen nog even langs de locker halen dus hoop jullie snel een foto te kunnen laten zien!

Daarnaast echt druk bezig in huis met de laatste dingetjes en wat dingen voor de baby... Sommige dingen zijn zelfs al af! Dus zal proberen op korte termijn eens even wat foto's te maken en jullie weer eens wat te laten zien...

Groetjes
Marijke

Geen opmerkingen:

Een reactie posten