woensdag 21 september 2011

Klompen!

Afgelopen weekend hebben we weer vriendenweekend gehad. Elk jaar gaan we met een hele groep weg, een weekend vol activiteiten en gezelligheid. De avonden brengen we meestal rond het kampvuur door, vaak helemaal uitgeput door de activiteiten van die dag. Zo ook afgelopen weekend.

We weten nooit van te voren wat we gaan doen, dat weten alleen de 2 die het organiseren dat jaar. Zo gingen we zaterdagmiddag naar een klompenmakerij. Onderweg daar naar toe van alles bedacht wat we daar konden doen. Daar aangekomen bleken we te gaan klompen schilderen.

Urenlang heeft iedereen in opperste concentratie zitten werken! Wat was iedereen rustig en wat werden er mooi creaties gemaakt! Vooral van degene waar je het niet van verwachte kwamen de mooiste klompen.

Ik heb zelf uiteraard ook een paar beschilderd, maar zie ze mezelf niet echt gaan dragen. Maar ik vind ze als bloempot ofzo ook wel erg leuk.Ik vond het echt super leuk om te doen! De workshop werd ook erg leuk gedaan. Dus als je nog eens iets anders wilt gaan doen, ga daar eens een kijkje nemen!

Groetjes
MarijkeGeen opmerkingen:

Een reactie posten