woensdag 28 september 2011

Wasjes draaien

Op onze badkamer hebben we niet echt plek voor een wasbox voor de vieze was. Op zolder daar en tegen hebben we plek genoeg! Daar staan ook de wasmachine en de droger dus daar kon ook best een bak voor vieze was bij. Maar om het mezelf wat makkelijker maken wilde ik eigenlijk 3 bakken, witte was, donkere was en gekleurde was. Dan zie ik meteen welke bijna vol is en ik dus wel eens aan mag gaan zetten...

Bij die grote blauwe doos hadden ze jaren geleden een hele simpele donkere wasmand. Die gebruikte we in het appartement voor de schone was want hij was daarna makkelijk in te klappen. Een tijdje terug waren we er weer en inmiddels hadden ze hem in het wit. Nu alleen nog een gekleurde... Ik had 2 opties ik kon nog weer een paar jaar afwachten wie weet is de opvolger gekleurd, of ik bracht nog een witte mee. Dat laatste leek me de snelste oplossing! Dus zo gezegd zo gedaan! 1 zwarte bak en 2 witte. Maar echt ideaal was dat niet en ook niet helemaal m'n bedoeling. Dus 1 witte zak heb ik helemaal uit elkaar gehaald en op een stuk stevig groen stof gelegd. Samen met wat blauwe baisband heb ik er een nieuwe zak omheen gemaakt.

Ik moet zeggen dat 't er heel overzichtelijk uitziet en het systeem me ook wel bevalt!

De witte waszak:

Wer gekleurde waszak!:


En zo ziet m'n washoekje er nu (voorlopig) uit. Ik wilde wasmachine en droger misschien nog op een verhoging en een plank er boven om de was op te vouwen enzo... Maar dat is voor ooit. De machines werken en ik kan prima de was doen dus dat heeft allemaal geen haast!


Van het groene stof heb ik een hele grote lap gehaald, daar ga je nog wel meer projecten mee zien!

Groetjes
Marijke

1 opmerking:

  1. Ideaal!!! Zo georganiseerd en het ziet er nog onwijs leuk uit ook!

    BeantwoordenVerwijderen