vrijdag 5 november 2010

Borduren

Toen m'n zus me voor het eerst vertelde dat ze zwanger was en me zelfs vroeg of ik peettante wilde worden wist ik meteen dat iets voor haar baby wilde maken! Vond (en vind) het zo leuk om tante worden!!!

M'n zus ging een kamertje van Winnie the Pooh maken. Ik wilde iets maken voor op het kamertje en ging op zoek naar borduurpatronen. Ik ben uiteindelijk begonnen aan een ABC van Winnie the Pooh. Het was maar goed dat ik meteen begon want heb er volgens mij bijna een half jaar over gedaan. Gelukkig was m'n zus pas bevallen een paar dagen nadat ze was uitgeteld, want ik was toen pas net klaar. Het was alleen beetje groot uitgevallen, want het is zo'n 50 bij 100 cm!

Het paste dus ook niet echt op het slaapkamertje. Maar nu 2 jaar later hebben ze het huis verbouwd en heeft het een heel mooi plekje in de serre/speelkamer gekregen!

Ben er behoorlijk trost op elke keer als ik het zie hangen!

Was alleen heel lang wel klaar met borduren, maar onlangs heb ik toch de naald maar weer eens op gepakt, maar zo groot, dat niet snel meer!!!

Groetjes,

Marijke

1 opmerking:

  1. Hallo Marijke,

    Mijn moeder is ooit begonnen aan het winni de poeh alfabet. Nu willen wij er weer aan gaan beginnen maar nu kunnen wij nergens het patroon vinden. Kunt u ons misschien hieraan helpen?

    Groetjes Judith Vreeburg.
    Email = judithvreeburg@live.nl

    BeantwoordenVerwijderen